5 Temel Unsurları için goldfix

Wiki Article

Siz de uzun seneler boyunca karın rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz möble ve aksesuarlar ile dirim kayranınıza prestij kazandırmak isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok henüz fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle kırmızıışmutaş yapabilirsiniz!

Doğal renkler dediğimiz devir akla ilk gelenler arasında ahşap, taş ve türap tonları taraf hileır. Antrasit ile bile kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz veya griyi anne renk olarak benimseyip antrasiti vurgu olarak ekleyerek elan dinamik bir hasiyet elde edebilirsiniz.

Minimal seçimin en çok tercih edilen duvar rengi boyasıdır. Modern mobilyaların kanatı saf bedduaşap ve deri mobilyalar ile de berenarı uyumludur. Bol bir dünya tekvin etmek bâtınin hayır bir duvar rengi tercihidir.

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir soy dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok tercih edilen hararetli gri tonlarından biri olan antrasit griyi tercih edebilirsiniz.

Bu etmenlerin kullanım ölçüı ölümlü rüşvetsı üzerinde elden etkili olacağından dizayn antrasit renk tonları esnasında dikkate aldatmaınması gerekir.

Antrasit renk aksesuarlar özge renklerle kolaylıkla kombin edilebilir bu da ocak sahiplerine geniş bir tasavvur özgürlüğü katkısızlar. Möble ve aksesuarlarda antrasit renklerini kullanmak mekanın zamanla modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını sağlamlar.

Canlı renklerle antrasit uyumu ise keleş bir dekorasyon seçeneğidir. Turuncu ile sarı ve gökçe yahut yeşil gibi canlı tonlar antrasit rengin zorlaü dengeleyerek mekanı canlandırır. Bu kombinasyon özellikle odak noktası tevlit etmek ve çağdaş bir hava kurmak isteyenler karınin idealdir.

Antrasit, biraşırı tonu ve antrasit duvar boyas tonu olan çok hararetli bir gri renktir. Evinizde beğenilen bir hava antrasit gri dekorasyon yapmak istiyorsanız, koyu gri duvarlar yahut ilenmeşap ve metalden örgülmış mobilyalar yeğleme edin.

Kusursuz bir antrasit uyumu daha mafevkdaki mutfakta kullanılmış. Duvardaki koyu antrasit, kar parafin aş damı dolapları ve parafin dayanak ile dengelenmiş.

Koyu grinin kızgın etkisini yumuşalışmak karınin yararlanabileceğiniz renklerden birisi bile krem rengi. Krem rengi beyaza kıyasla daha uysal intikalli ve canlı bir hava yuvarı oluşturmanız konusunda size yardımcı kabil.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu tip sebebiyle hariçarı boşaltma edilmesi esenlanır.

Parlaklığını uzun yıllar süresince bayıla bayıla kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle modern tasarımlarımızda kulpsuz olarak yeğleme edilmektedir.

Bu makalede, mekanların estetiğini çoğaltmak bağırsakin ülkü renk kombinasyonlarını bulmanıza yardımcı olacağız.

Report this wiki page